tisdag 12 oktober 2010

fucking cold!

Dog nästan imorse när jag vänta på bussen. Shiiit va kallt.jag ska i år unna mig en riktigt rejäl jacka.kosta va det kosta vill,nej då, men behöver verkligen en varm jacka. Så jag håller på och reka lite . Fick en avbokning vid lunch så jag sprang upp till min mormor på akademiska.hon e väldigt sjuk min söta mormor,men jag tror att hon fixar det här.man får inte ta me blommor så jag köpte en nalle till henne,typ en skyddsängelsnalle. Kändes skönt att träffa henne.hålla hennes hand och prata lite. Sen sprang jag tillbaka.jobba lite och sen skynda jag iväg för att hämta barnen. Väl hemma har vi pysslat. Pappa va oxå förbi på em. Fullsmetad dag! Nu natti!
Published with Blogger-droid v1.6.2

2 kommentarer:

jannice sa...

hoppas din mormor blir piggare!=) kram

sophie sa...

Hej! Vill du gå på dansfeber finalen på lördag? Var med och tävla om biljetter på min blogg! Kram