måndag 18 oktober 2010

godmorgon

Herregud va fort måndagen kommer! Gillar inte måndagar men man får försöka göra det bästa av den.nu e fredrik på väg me barnen till skola och dagis jag sitter på bussen till jobbet.min buss e alltid sen,minst 10 min,jäkligt irriterande!för att man dessutom går till bussen mkt tidigare. 20 minuter på jällarakan i snålblåst är allt annat än trevligt.men så e det när man inte har körkort! Måse styra upp det snarast! Ha en bra måndag!
Published with Blogger-droid v1.6.2

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!Jag har en fråga ang dina tuttisar,hur mkt lade du in?och vad hade du för kupa innan?Självfallet behöver du inte svara om du tycker det känns för privat/personligt.Mvh

Justyfine sa...

325 cc hade 75 a innan och nu 75 d :)

Anonym sa...

Hej!Har du gele,silicon eller koksalt?Längesen du gjorde?Mvh

Justyfine sa...

Rent silikon, runda implantat:)Det va nästan 8 år sen.

Anonym sa...

Ok,ska du göra om dom och isf skulle du lägga in lite mer då?TACK för dina svar =)

Justyfine sa...

jag ska göra om de efter mitt och fredriks bröllop,kanske lägga i lite till,fast jag vet inte..e väldigt nöjd nu att de inte e för stora:)