måndag 4 oktober 2010

min man

Jag säger bara,oh my!vilken laxpasta han gjorde idag!
Published with Blogger-droid v1.6.0

3 kommentarer:

Malin sa...

Åh kan du inte lägga ut receptet här sen? Jag gjorde nämligen en laxpasta idag som inte alls blev god.. Haha! By the way så är jag jättenöjd med håret!! Tusen tack för att du alltid uppfyller mina hårdrömmar :D Pussokram!

Justyfine sa...

Heeeej Malin!Va kul att du blev nöjd me håret!Det vart ju verkligen hur bra som helst!Jag kopiera receptet från Fredriks blogg,tror jag fick me allt.Den vart supergod!Först steker du på laxkuberna. Efter de har stekt ett tag och fått lagom färg, blandar du i lite purjolök, paprika och en näve skalade räkor. När de hela fått röras om och värmts på lite slänger du i en strimlad rödlök samt en tärnad avokado. Rör om lite snabbt i pannan.

Samtidigt i en separat kastrull kokar du upp lite matlagningsgrädde tillsammans med tre rejäla skedar med Creme Fraiche franska örter. Blanda i lite dill, oregano, timjan och gräslök (alla tjusiga santamariakryddor). Smaka av och salta lite vid behov, en liten släng av vitpeppar. Lite Maizena för att få liiite tjocklek på såsen.

Koka upp lite färskpasta (3 minuter), häll av vattnet och blanda i laxenröran med pastan. Häll sedan över såsen och blanda om. Servera direkt! SJUUUKT gott!
Puss och kram!Hälsa Alex!

Fredrik Andersson sa...

Vad hände med min upphovsrätt hjärtat? :)