söndag 10 oktober 2010

tjoooo

IMG_1260[4]

haha,jag hitta denna bild,en skön tillställning för nån månad sen me nina and friends

IMG_1367[4]

så typiskt mig,men nu har jag i af en golvspegel!

IMG_1392[4]

älskade familj utan älskade fredrik,det är han som tar bilden och äger rättigheterna till den,haha sorry älskling men jag behövde sno den av dig!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du verkligen lever i förnekelse. :P

Justyfine sa...

förnekelse?!

jannice sa...

hihi,brukar också ställa mig på en stol o spegla mig. men nu har jag också golvspegeln

Anonym sa...

Det Vi menar är att du lever i förnekelse om Nina. Du länkar till henne trots att hon haft din blivande mans kuk i sin mun i en hytt på en finladsbåt. Vakna. Vi har alltid tyckt att du är ball, men nu garvar vi åt dig.

Anonym sa...

Hej Anonym! Svarar egentligen ALDRIG på anonyma kommentarer. Att ha en dialog med någon som inte ens vågar stå för vem den är är under min värdighet. Men jag tänker fan inte gå med på att du skriver att jag legat med Freddan när jag inte har det. Jag förstår att Uppsala måste tycka att det är en fantastiskt snaskig story att få gotta ner sig i. Men den är långt ifrån sann! Tror du verkligen på fullaste allvar att jag skulle umgås med Jos och Freddan om jag hade legat med honom???! Dem är båda mina vänner och goda sådana och jag tycker som jag alltid sagt att dem är en riktig match made in heaven!! Såå fina ihop! Så hej då, dina bittra kommentarer kan du ha för dig själv! Försök och fokusera på ditt egna liv ist! Länge leve kärleken! /Nina

Anonym sa...

Har vi hört det där förr, ungefär som Bill Clinton och Monica Lewinsky... 'I had never sex with that lady' och sedan vet vi ju hur det egentligen var.